onsdag 6 november 2013

Göteborg

Hej på er!

Skrev ett inlägg strax efter vi kom hem från senaste svängen i Göteborg, men ser nu att det inte blivit publicerat.. Vi har haft lite problem med vårt internet, så det är väl därför.

Det gick i alla fall vår väg i Göteborg. Jenny, hjärtläkaren från Umeå som ibland jobbar i Göteborg och vi har haft turen att träffa henne både när Astrid opererades och nu när vi var nere, tyckte att det såg bra ut. Hon lät väldigt nöjd, vilket var en stor lättnad! Läckaget klassade hon som en tvåa på en fyragradig skala. Det var godkänt och hon sa att man kan leva med det. Så nu hoppas vi bara att det håller sig bra framöver! 

Jag frågade om det blivit bättre sen sist och hon svarade att det blivit lite bättre, men att det framför allt inte blivit sämre som dom befarade. Så det var mycket positivt och på henne lät det ungefär som att vi får se om vi behöver åka till Göteborg fler gånger. Nu ska vi inte ta ut något i förväg utan ta dagen eller kontrollerna som dom kommer och så länge det ser bra ut får vi vara supernöjda! 

Det känns som att det fortfarande kan hända mycket. I alla fall så länge Astrid växer. Men vi är hoppfulla och det var så skönt att höra att det såg bra ut! 

Idag är det 10 månader sen lille buskillen kom ut till oss och han har lärt sig gå, vår duktiga kille!! Han kryper fortfarande hellre, men ställer sig upp själv och knatar iväg. Ikväll gick han ett helt varv runt ön i köket. Jag är så imponerad av honom. Sötgrisen våran! Han är så underbar! 

Dennis har börjat jobba igen i veckan efter 4 månader hemma. Tomt, men det blir bra för kassan! ;)

En liten uppdatering fick ni i alla fall.. 

Kram till er! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar