onsdag 18 april 2012

Varför?

Just nu känner jag mig väldigt misslyckad..

Mitt barn föds med hjärtfel för det första och nu kommer hon troligtvis få glasögon. Missförstå mig rätt.. Det är inget fel med att ha glasögon, men varför ska det inte bara få vara bra med vår Astrid?

Det är en bagatell jag vet.. men varför?

Varken jag eller Dennis eller våra syskonbarn behöver glasögon..

Jaja, hon lever och det är huvudsaken! Min lilla skatt!

4 kommentarer:

  1. Jag kan förstå hur du känner Ida, att allt ska hända er lilla tjej. Men tänk istället på vilken fantastisk Astrid ni har och vad ni har tur som har henne hos er. Stor kram till dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag vet, det finns verkligen dom som har det värre! Jag ska inte klaga! Kram

      Radera
  2. Du (och Dennis) är allt annat än misslyckade! Ni har världens underbaraste dotter som ni uppfostrar till en stark individ. Jag förstår att det känns orättvist men jag känner er och vet att ni kommer göra det bästa av situationen. Precis som jag sa senast vi sågs är jag så otroligt imponerade av er och hur ni tacklat alla motgångar, jag hade aldrig klarat det lika bra som ni gjort. Jag ser verkligen upp till er och Astrid kommer alltid vara samma busiga, envisa och älskade unge oavsett vad! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för de fina orden! Jag vet att det inte är någon grej att klaga på, blev bara så less.. Hon kommer säkert vara skitsöt med sina troccabottnar ;) Och har vi tur så behöver hon inte ha glasögon hela livet.. Skit samma om hon måste det också.. ;)

      Radera