tisdag 12 mars 2013

Göteborg

Hej på er!

Tiden går med en väldig fart. Valgot har hunnit passera två månader och är dessutom inte yngst i släkten längre. Kusinen Viljar kom för en vecka sen och är bara en liten plutt. Vi var och hälsade på honom igår, men Astrid som åkt på en förkylning fick vara med Rebecca i stället.
Han ligger och solar bort gulsot på barnavdelningen, men får förhoppningsvis åka hem snart.

Vi har bokat resan till Göteborg nu och åker den 26. Vi kommer hem den 29 igen.
Nu måste vi bara kurera Astrid så att hon är frisk så hon kan sövas. Vi vill inte skjuta på undersökningen. Det ska bli så skönt att få veta hur det står till på riktigt där i hjärtat. Hoppas bara att det ser någorlunda bra ut!

Senaste budet från läkaren här i stan är att hjärtat är spegelvänt på något vis. Det hade något coolare namn, men kommer inte ihåg vad. I af så föddes ju Astrid med transposition, vilket som jag sagt förut betyder att lungartären och aortan bytt plats. Då tror dom att hela hjärtat blivit "omkastat" (höger kammare fungerar som en vänster och vänster som en höger) och det kan göra att det är trångt där det är trångt. Jag trodde att det var ärrvävnad som gjorde det. Men vi får väl se vad Mats säger i Göteborg, han brukar förklara så man förstår.

Nåväl.. Vi får väl se vad dom säger efter undersökningen..

Lägger in lite bilder här nere på Valgot, kusin Polly och Astrid









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar