onsdag 28 mars 2012

stapla burkar




Här om dagen lekte vi med Astrids burkar som man kan stapla till ett torn.
Hon tycker om dom! :)

Idag har Astrid fått lite nya saker att leka med. Hon verkar gilla dom!

Hon har haft ett nytt anfall av snedhet och spya idag också.
Jag fattar inte vad det är som händer med henne när hon bli sådär. Först blir hon lite skakig och sen sned i nacken och sen kräks hon. Efter lite sömn går det över igen, men det känns inte okej att det blir sådär.
Så i morgon ringer jag barnmottagningen och begär en utredning på henne. Det är ju inte första gången det hänt och det är verkligen inte en trevlig syn.

Jag undrar om det är något med öronen eller balansen eller något i den stilen, det kanske klämmer på en nerv? Jag har ingen aning, men jag vill veta vad som händer..

2 kommentarer:

  1. Stackarn, låter inte alls roligt det där :-( Hoppas dom kan hjälpa er med snedheten. Kan det vara en form av lättare epilepsi? Har dom sagt något sådant? Kram till er alla 3.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså vi har varit inne 2 gånger för att hon blivit sned och dom har bara sagt att vi ska vänta och se om det går över. Det gör det ju också.. men dom senaste två gångerna har hon kräkts och skakat lite också.. Vi ska in och kolla på måndag och ev göra ett EG eller vad det heter.. Kolla hjärnaktiviteten i alla fall.. Sköterskan nämnde epilepsi när hon ringde i fredags och att dom kunde ha många olika slags kramper dom små liven.. Men när hon skakat så handlar det om några sekunder, sen går det över till att hon har huvudet snett.. och kanske efter en timme så kräks hon.. Svårt att säga vad det kan vara, men vi hoppas att dom kommer fram till något och att det blir en ordentlig utredning.. Hoppas att det inte är något allvarligt! Kram till er också! :)

      Radera